Το ξενοδοχείο

 

Δημιουργώντας παράδοση στη φιλοξενία

Για την ιδιωτική σας απόδραση ή το επαγγελματικό σας ταξίδι, επιλέξτε το Sun Beach Hotel και προσθέστε απόλαυση στη διαμονή σας. Οι άνθρωποι του Sun Beach Hotel σας περιμένουν για να σας προσφέρουν τη φιλοξενία που συνδυάζει την παράδοση με το σύγχρονο περιβάλλον. Δίπλα στη θάλασσα, κοντά στο αεροδρόμιο και το καζίνο, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το εμπορικό κέντρο Cosmos και το ΙΚΕΑ, το Sun Beach Hotel προσφέρει την εμπειρία των 30 χρόνων λειτουργίας του στην εξυπηρέτησή σας.

Επιλέγοντας το Sun Beach Hotel για τη διαμονή σας έχετε εύκολη πρόσβαση στους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας και των Φιλίππων καθώς και το Άγιο Όρος.

122 πρόσφατα ανακαινισμένα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, 2 σουίτες, 2 εστιατόρια, 3 αίθουσες συνεδρίων, χώροι δεξιώσεων, εξωτερική πισίνα με Jacuzzi, ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ένα internet café και δωρεάν WiFi, και ένα ατμοσφαιρικό μπαρ.
 


Το καλοκαίρι, στο χώρο του Sea Gardens, η νέα πισίνα lagoon, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο και το pool bar θα προσθέσουν στην διαμονή σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας που σε συνδυασμό με την υψηλής απόλαυσης φημισμένη κουζίνα και τη διακριτική φροντίδα κάθε λεπτομέρειας από τους ανθρώπους του Sun Beach Hotel, έχουν δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη μια μακρόχρονη παράδοση φιλοξενίας.

Το χειμώνα το ατμοσφαιρικό bar, και η αίθουσα Esperides με το επιβλητικό φως των πολυελαίων σε συνδυασμό με τις γαστριμαργικές δημιουργίες του chef εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης.

Γνωρίστε την!!!


Προσφορά για την χρήση της πισίνας 5,00€ ανά άτομο.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι, καθώς, επίσης, προσφέρεται καφές φίλτρου ή φραπέ ή αναψυκτικό, ξαπλώστρα & πετσέτα


Αριθμός ΜΗΤΕ 0933ΚΟ14ΑΟ161200